Er zijn veel geluiden die roepen om beter beleid vanuit de overheid rondom cybersecurity. Echter, het maken van beleid wordt bemoeilijkt doordat er veel onwaarheden worden verkondingd in de wereld van cybersecurity. Daarom hebben wij als doel om wetenschappelijke kennis over cybersecurity toegankelijk te maken voor beleidsadviseurs. Dit doen wij door maandelijkse webinars, die wij boostersessies noemen, van 30 minuten te geven. Deze boostersessies hebben als doel om de cybersecuritykennis van jouw organisatie naar een nieuw niveau te tillen.

Meer info

Onze maandelijkse boostersessies worden volgens het EASTmodel (Easy, Attractive, Social & Timely) ontworden. We koppelen hierbij een cybersecurityvraagstuk aan de actualiteit en houden de boostersessies interactief. Partners van de CyberSecurityBooster verspreiden de sessies onder hun medewerkers, gebruiken deze om (nieuwe) medewerkers scherp te houden en ontvangen unieke inzichten.

 

Wil jij partner van de CyberSecurityBooster worden om kennis, bewustwording en ambassadeurschap bij beleidsmedewerkers te vergroten? 

Mail naar bernold@cybersecuritybooster.nl

Wil je een voorproefje?

Klik op de knop hieronder om boostersessies terug te kijken en een indruk te krijgen van hoe het eraan toe gaat. En als bonus steek je er zelf ook nog eens wat van op!

Boostersessies

Klik hier voor jouw relevante boostersessies!

"De CyberSecurityBooster ondersteunt in het creëeren van bewustwording, kennis en ambassadeursschap over cybersecurity bij beleidsadviseurs"

CrossOver Portret 12 (1)_edited.png

Bernold Nieuwesteeg

CyberSecurityBooster  

(Meer over Bernold op www.bernoldnieuwesteeg.nl)

Kennispartner:

ministerie-i-en-w-reactie-uitz-21-01-2019-780.jpeg